Ny adm. direktør i Store Norske

Wenche Ravlo (49) er ansatt som ny adm. direktør i Store Norske. Hun begynner i stillingen i februar 2015.

Publisert Sist oppdatert

‐ Styret er svært fornøyd med at Wenche Ravlo har takket ja til stillingen. Hun har lang og solid erfaring fra industriell virksomhet og omstilling. Vi er trygge på at hun vil være en god leder for Store Norske fremover, sier styreleder Annette Malm Justad.

Norske Skog

Wenche Ravlo er utdannet sivilingeniør i kjemi med videreutdanning i ledelsesfag. De siste 15 årene har hun jobbet i industrien, hovedsakelig i ulike stillinger i Norske Skogindustrier ASA, men også som produksjonsdirektør for fire av fabrikkene til Elopak AS.

I Norske Skog var hun blant annet fabrikkdirektør/general manager ved Norske Skog Follum i Hønefoss og ved Norske Skog Albury i Australia. I tillegg har hun vært ansvarlig for supply chain for de europeiske fabrikkene i Norske Skog. I dag er hun i oppdrag som interimsleder i Ayanda AS, samt har flere styreverv.

Endringer

Gjennomgående for mange av stillingene har vært endringsledelse. Innenfor dette har HMS, kvalitet, kostnads - og produksjonseffektivitet, samt medarbeiderutvikling vært sentrale elementer.

- Jeg ser frem til å ta fatt på de spennende og krevende utfordringene som ligger i denne stillingen. Sammen med styret, ledelse og ansatte vil jeg gjøre mitt ytterste for å gjøre Store Norske attraktiv som hjørnesteinsbedrift og arbeidsplass også fremover. Jeg gleder meg samtidig til å bli kjent med og bli en del av lokalsamfunnet på Svalbard, sier Ravlo.