Norcars små minilastere plusses på i Multimaskins program.
Norcars små minilastere plusses på i Multimaskins program.

Multimaskin importerer «minilasternes panservogn»

Multimaskin AS har i samarbeide med Minilastere AS overtatt importen av de finskproduserte Norcar minilastere til Norge.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er først og fremst ute etter kvalitetsmaskiner, og det får vi med Norcar som har fått tilnavnet «minilasterens panservogn». Det er ikke uten grunn, sier daglig leder Ole Kristian Svads i Multimaskin AS.

I tillegg til selve importen vil Multimaskin også tilby reservedeler og service og et stort redskapsprogram som er tilpasset Norcar minilastere.

Kommer i seks modeller

Norcar leveres i 6 forskjellige modeller fra 20 hk til 45 hk. Alle modellene har pendling i rammeleddet som også kan låses. Bortsett fra den minste modellen på 20 hk, leveres alle med teleskoplaster som standard. De første maskinene ankommer i løpet av april.

- Den tidligere importøren, Minilastere AS, vil fortsette å selge Norcar, noe vi i Multimaskin AS er veldig glade for, sier Svads. Multimaskin AS vil også knytte til seg forhandlere for Norcar på landsbasis og er i god gang med denne jobben.

Importør av finske Wille

Multimaskin AS har vært i det norske markedet i snart 30 år, og har et bredt spekter av maskiner innenfor blant annet veivedlikehold. Multimaskin AS importerer den kjente redskapsbæreren Wille fra Finland og har fått en meget sterk posisjon innen dette markedet i Norge.

- Med Norcar har vi nå også noe å tilby våre kunder som er ute etter mindre maskiner enn det vi har hatt tidligere. Vi er først og fremst ute etter å tilby kvalitetsmaskiner, og det er Norcar med «minilasterens panservogn», sier Svads.