Iveco-verksted i Harstad

K. Simonsen Storbilsenter er nytt autorisert serviceverksted for Iveco i Harstad-området.

Publisert Sist oppdatert

- Vi gleder oss meget til samarbeidet med K. Simonsen Storbilsenter ettersom verkstedet er kjent for å yte en særdeles god service til sine kunder, både når det gjelder varebiler og tunge lastbiler, sier Ivecos salgssjef Rolf Eriksen.

K. Simonsen Storbilsenter beskjeftiger sju medarbeidere, og kan tilby daglig direkte levering av reservedeler fra Ivecos sentrallager.

- Vi er allerede i full gang, og har det nyeste diagnoseutstyret fra Iveco. Vi har deltatt på tekniske kurs, så vi føler oss godt rustet til å betjene så vel nye som gamle Iveco-kunder, sier Arne Småback hos K. Simonsen Storbilsenter.  

Bedriftens administrasjon, verksted og storbilvask holder til i nye lokaler på totalt 2600 m 2.

- Etter at Harstad Sentralverksted gikk konkurs i vår har vi fått flere henvendelser fra verksteder som var interessert i et samarbeid med Iveco, og valget falt altså på K. Simonsen Storbilverksted, sier Ivecos salgssjef Rolf Eriksen

Salget i Harstad-området betjenes av Transportcentrum i Tromsø. Leif Arne Martinsen i Transportcentrum er glad for gode servicemuligheder i Harstad. Han har en del kunder som kjører til Harstad, og de har lenge savnet et servicepunkt der.