SLIK: Dagens design...
SLIK: Dagens design...

Hyundai vurderer nytt design

ULSAN (AT.no) Hyundai vurderer å endre designet, og innhentet mandag tilbakemeldinger fra forhandlere og kunder som besøker produsenten i Korea.

Publisert Sist oppdatert

Utenfor fabrikken i Ulsan sør i Sør-Korea, viste Hyundai en 300LC-9A med dagens design. Hyundai-logoen er i relativt tynne bokstaver, lakkert på blank, jevn og mørk bakgrunn.

Ved siden av sto det en 480-maskin med to endringer. For det første er benevnelsen på maskinen endret til HX480L (HX=Hyundai excavator), men enda mer synlig er fargevalget og utformingen på motvekten på gravemaskinen.

Matt og tykt

ELLER SLIK: Hyundais forslag til design på nye gravemaskiner. Hva mener du ser best ut?
ELLER SLIK: Hyundais forslag til design på nye gravemaskiner. Hva mener du ser best ut?

Endringene er som følger: Hyundai-logoen er lakkert i tykkere bokstaver, på en matt bakgrunn. Fargen er ikke så mørk som originalen, og fargekoden penser borti et grønnskjær. I tillegg er det mer markerte utforminger på loddet, samt to røde merker på sidene som uunngåelig gjør at vi tenker Volvo når vi ser dem der de omkranser Hyundai-logoen.

Hvilket design liker du best? Diskutér på våre Facebook-sider

Slikt skaper selvsagt debatt, og Hyundai ba om tilbakemelding fra de ca. 300 forhandlerne/kundene som besøker industrigiganten denne uken. Her er tre fra Hymax, fem kunder og A&T inkludert. Alle fikk anledning til å stemme på hvilket design de likte best, og uten at det skal påvirke leserne til AT.no, var det hakket flere som likte det originale designet best. Vaner er kanskje vonde å vende? De fleste som stemte var forhandlere og kunder fra Europa og Nord-Amerika.

Likte det nye designet

- Dette er en debatt om blanke eller matte overflater, og trendmessig passer det med det nye designet. Jeg liker brytningene i fargene, og utformingen på det nye loddet, sier daglig leder Helge Borud i Hymax AS.

Det er ikke bestemt om/når det nye designet kommer på Hyundai-maskinene.