Nagel Norge er etablert.
Nagel Norge er etablert.

Fra Byrknes til Nagel Norge AS

1. desember ble Nagel Norge AS etablert som joint venture mellom Nagel Danmark AS og Frigo Invest AS.

Publisert Sist oppdatert

 

Dermed har det norske termomarkedet fått en ny og aggressiv transportaktør.

Stor på termo

Stein-Inge Larsen solgte en av Norges største termotransprtører, Byrknes Auto AS, for et år siden til Tollpost Globe, nå PostNord Logistics. Nå er Larsen blitt eier i Nagel Norge AS sammen med Frigo Invest-eier Erling Ostnes. Ostnes er daglig leder i det nye selskapet, mens Morten Kjærgaard har driftsansvaret.

Hovedadministrasjonen til Nagel Norge ligger i Ålesund.

Solid morselskap

Nykomlingen på transportmarkedet er datterselskap av tyske Nagel-Group som disponerer 6400 lastebiler. Nagel Norge tilbyr transport av fisk og andre matvarer for norske matvareprodusenter. Norske transportselskap transporterer produktene til kontinentet, mens Nagel Groups utbygde transportnett overtar videredistribusjonen til forbrukerne.

- At samme vogntog kjører fra et sted i Norge til for eksempel Italia er et tilbakelagt stadium, sier Larsen.

- Vi har lenge prøvd å utvide nettverket til Norge. Sammen med våre nye kolleger i Nagel Norge AS vil vi være i stand til å garantere eksisterende og nye kunder enda høyere kvalitet på våre logistikkløsninger og en forbedret frekvens på transportene. I tillegg åpner vi en unik mulighet for norske matprodusenter å nå forbrukerne på en rask måte via et godt utviklet distribusjonsnett i Nagel-konsernet, sier adm. direktør Kim Gravesen i Nagel Danmark.

Til PostNord

Stein-Inge Larsen solgte en av Norges største termotransprtører, Byrknes Auto AS, for et år siden til Tollpost Globe, nå PostNord Logistics.