Fornyer elementhenger

Nå kan du få kjøpt Langendorf elementhenger med kapell. Det er også gjort andre forbedringer i forhold til modeller fra tidligere år.

Publisert Sist oppdatert

Modellserien for 2014 er videreutviklet og har fått oppgraderinger som omfatter blant annet 20 mm mer innvendig bredde, anti-spray beskyttelse over hjul og ekstra betjeningspanel utvending for akselløft. Dette skal sikre en tryggere betjening i forhold til visuell kontroll før og etter lasting. I tillegg er det utviklet et helt nytt kapell som sørger for et helt lukket lasterom. Denne er bygget etter gardinprinsippet, og skal lett kunne betjenes av en person.

Kjøpt opp

Langendorf ble etablert i Tyskland i 1886. I 2013 ble firmaet kjøpt opp av Dr Klaus P. Strautmann, og det står nå foran en større modernisering. I løpet av 2014 og 2015 skal produksjonslokalene utvides og revitaliseres med bland annet nytt lakkeringsanlegg og nye produksjonsmaskiner som sveiseroboter, laser og plasma. Produktporteføljen består i dag av elementhengere, tipphengere og påbygg på bil samt semitrailere for maskintransport. Selskapet produserer både standard og spesialtilpassede løsninger.

Importerer til Norge og Sverige 

Nor Slep AS har siden 2006 vært importør i Norge og Sverige for Langendorf.