Nina Aasland var leder i Norsk Utleieforening (NU) frem til i år. Her er hun på Utleiekonferansen 2013 på Gardermoen.
Nina Aasland var leder i Norsk Utleieforening (NU) frem til i år. Her er hun på Utleiekonferansen 2013 på Gardermoen.

Bærum Liftutleie solgt til Naboen

Nabofelleskapet utvides i Oslo-regionen.

Publisert Sist oppdatert

Bærum Liftutleie AS holder til i Sandvika og har frem til i dag vært kjent som utleier av arbeidsplattformer. Fra og med august 2014 skifter selskapet navn til Naboen Utleie Oslo AS og inngå i Nabofelleskapet AS, som i 2012 fikk Utleieprisen i Norge og ble kåret til Rental Company of the Year i Europa. Selskapet styrer mot 160 mill. kroner i omsetning for 2014.

-  Vi er meget godt fornøyde med å styrke vår posisjon i Oslo-regionen, sier konsernleder Nina Aasland i Naboen.

Hun lover eksisterende og nye kunder en offensiv «nabolagssatsing» i østlandsområdet - også i tiden som kommer.

Aasland ser for seg stor aktivitet i sentrumsnære byggeprosjekter og sier at oppkjøpet er et viktig ledd i utviklingsplanen for Nabofelleskapet på Østlandet.

- Vi har vært her i et par år allerede, gjennom Naboen Varme og Tørketeknikk. Nå blir det fullskala utleie, med det som skal til for å bygge fremtidens Oslo, sier hun.

Naboen Utleie AS, som ble etablert i 1996 i Stavanger, er også veletablert i Haugesund og Bergen, foruten nysatsingen i Oslo.

- Vi arbeider etter en enkel og folkelig bedriftsfilosofi, som driver oss i retning av å bli Norges beste nabo. Å være en god nabo innebærer også å gjøre våre naboer gode, glade og fornøyde, sier Nina Aasland.