- Avtalen med IPS gir oss enda bedre tilgang på reservedeler til personløftere, sier daglig leder Thomas Sjøvold.
- Avtalen med IPS gir oss enda bedre tilgang på reservedeler til personløftere, sier daglig leder Thomas Sjøvold.

Allianse mellom Instant Norge og IPS

  Instant Norge har inngått en samarbeidsavtale med Independent Parts Specialists (IPS) i Storbritannia, internasjonal leverandør av reservedeler for personløftere.

Publisert Sist oppdatert

 

Avtalen dekker Norge og Baltikum, og partnerskapet startet 1. juli.

- IPS er en anerkjent leverandør av reservedeler for personløftere. Dette samarbeidet gjør det mulig for oss å gi alle eiere av personløftere i Norge og Baltikum rask tilgang

på et stort utvalg av rimelige deler for alle store liftmerker, sier daglig leder Thomas Sjøvold, Instant Norge.

Opprettholder delelagre

Som offisiell IPS-delepartner vil Instant Norge nyte godt av selskapets kjøpekraft, innkjøpssystemer og omfattende dele-database som inkluderer betydelige kryssreferanser av deler som er felles for maskiner fra flere store produsenter.

- Vi vil opprettholde et strategisk lager av raskt bevegelige deler i våre avdelinger i Oslo, Bergen, Tallinn, Vilnius og Riga, samt i våre varebiler med flyttbare deler. Dette vil sikre kundene rask tilgang til de mest etterspurte

Produktene, sier Sjøvold.

Glad for avtalen

Driftsleder Kevin Shadbolt i IAPS Group som eier IPS, peker på at Instant Norge har bygd opp et godt rykte gjennom 40 års drift. Kundene er stat, kommuner, store og små bedrifter og utleiere. - Denne erfaringen, markedskunnskapen og en sterk merkevare gjør Instant til rett samarbeidspartner for IPS i Norge og Baltikum, sier han.

Instant Norge ble etablert i 1973 som en UpRight stillas salgsbedrift under Vectur-banneret. Under eierne Thomas og Roar Sjøvold, har bedriften utvidet sin Instant rullestillas-virksomhet med distribusjon av Dingli lifter, Isoli bilmonterte- og beltegående lifter, Europelift tilhengerlifter og Sumner materialheiser.

IPS leverer reservedeler til personløftere fra Genie, Grove Manlift, Manitou, Pop-Up, Snorkel og UpRight.

 

 

STILLING LEDIG: