Salgssjef Kjetil Gjesdal i Powel Construction viste blant annet Geminis skybaserte system på Powel Constructions stand under Fjellspreningskonferansen i Oslo 23. og 24. november.
Salgssjef Kjetil Gjesdal i Powel Construction viste blant annet Geminis skybaserte system på Powel Constructions stand under Fjellspreningskonferansen i Oslo 23. og 24. november.

Gemini Connected - skybasert anleggsprosjekt

En ny nettløsning fra Gemini skal sørge for kontroll på prosjektet, lett tilgjengelig informasjon og trygg dataflyt mellom kontor og felt.

Publisert Sist oppdatert

Gemini Connected er Powel Constructions siste tilskudd til Gemini-porteføljen.

- Systemet knytter flere apper og eksisterende programvare sammen i et enkelt web-grensesnitt. Rapportering og oppfølging av utført arbeid skjer digitalt, noe som er kvalitetssikrende og sørger for at for eksempel alle mengder kommer med direkte på kontraktspostene, sier Kjetil Gjesdal, salgssjef hos Powel Constructions.

Oppstår det hendelser eller avvik så kan disse registreres i en av appene som er tilgjengelig i løsningen. Grafiske fremstillinger på nett viser informasjon som fremdrift, status på kontraktsposter, mengder, hendelser med mer.

Løsningen tilbyr digital samhandling i praksis – mellom alle nivåer og roller i organisasjonen samt mellom hovedentreprenør, underentreprenør og byggherre.

Powel Construction er også i gang med å gjøre maskiner og informasjon fra maskinstyring tilgjengelige i løsningen, både for innsyn og dataflyt/kommunikasjon.

Brukere av Gemini Terreng vil kunne jobbe med et felles modellprosjekt i skyen og gjennom nettgrensesnittet få tilgang til innsyn i modellen.

- Gjennom Gemini ProAdm vil man få oppdaterte mengder til kontraktspostene som dermed kvalitetssikrer og forenkler produksjon av målebrev og fakturagrunnlag, sier Gjesdal.

Gemini Connected er skalerbar og skal passe både store og små organisasjoner og prosjekter.