Maskinentreprenøres Forbund og forsikringsselskapet If fortsetter samarbeidet. Nå er ny avtale signert. F.v.: Arnstein Repstad (MEF), Ivar Martinsen (If), Julie M. Brodtkorb (MEF) og Knut Beckstrøm (If).
Maskinentreprenøres Forbund og forsikringsselskapet If fortsetter samarbeidet. Nå er ny avtale signert. F.v.: Arnstein Repstad (MEF), Ivar Martinsen (If), Julie M. Brodtkorb (MEF) og Knut Beckstrøm (If).

Maskinentreprenørenes Forbund valgte If

En ny og forbedret avtale for begge parter ble signert denne uken.

Publisert Sist oppdatert

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) har samarbeidet med forsikringsselskapet If om skreddersydde forsikringsløsninger i 42 år. Nå har MEF på nytt valgt If.

- Vi har hatt et godt samarbeid med If i 42 år, sier styreleder i MEF, Arnstein Repstad.

- Jeg er stolt av å kunne si at dette er andre gang jeg på vegne av MEF signerer avtale med If. I vår bransje signerer man ikke en avtale for andre gang hvis man ikke er fornøyd, understreker han.

Konserndirektør Ivar Martinsen i If smiler også:

- Det har vært en lang anbudsprosess med gode diskusjoner. Vi er stolte over å ha signert ny avtale med MEF. MEFs medlemmer skal kunne stole på oss som forsikringsspesialist, sier Martinsen, leder for forretningsområde Bedrift i forsikringsselskapet.

Sju av ti medlemmer i forbundet velger å forsikre seg gjennom If. Gjennom lang erfaring med forsikring av entreprenørbedrifter er det utviklet forsikringsdekninger som kun MEF-medlemmer kan få.

-  Å ha riktig forsikringsleverandør er utrolig viktig for våre medlemmer. Den personlige relasjonen som de har med sin lokale kontaktperson i If er gull verdt. Avtalen med If er en helt ny og forbedret avtale som betyr at våre medlemmer får bedre vilkår og service, sier Julie M. Brodtkorb, administrerende direktør i MEF.

Knut Beckstrøm, leder for Produkt og Underwriting i If Bedrift, er klar for å ta fatt på utfordringen fra maskinentreprenørene.

- Vi skal levere på det vi har lovet, i tett samarbeid med MEF. Medlemmene skal oppleve trygghet gjennom riktige produkter og stabile priser, samt fortsatt god personlig rådgivning og service, godt hjulpet av flere og enklere digitale tjenester. If er og skal fortsatt være den suverent beste leverandøren for hele bredden av MEFs ca. 2000 medlemsbedrifter, sier Beckstrøm.

Powered by Labrador CMS