FÅR ANSVARET: Gantic overtar hele ansvaret for Snorkel i Norge. Fra venstre: Tommy Jørgensen (eier og daglig leder i Gantic), Erland O. Hatten (IT-ansvarlig i Gantic) og Henrik B. Skibsted (områdesjef for Snorkel).
FÅR ANSVARET: Gantic overtar hele ansvaret for Snorkel i Norge. Fra venstre: Tommy Jørgensen (eier og daglig leder i Gantic), Erland O. Hatten (IT-ansvarlig i Gantic) og Henrik B. Skibsted (områdesjef for Snorkel).

Gantic med Snorkel-avtale

Snorkel har inngått en offisiell distribusjonsavtale med Gantic AS for Norge.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Avtalen øker Gantics ansvar for regionen fra kun service (siden 2015), til å bli komplett salgs- og servicepartner. Dette innebærer salg, service, reservedelslager, teknisk service og støtte til kunder i hele Norge. Snorkel har tidligere selv tatt seg av salget i Norge.

Gantic dekker hele Norge gjennom åtte serviceavdelinger og to salgskontorer. Gantic har lang erfaring innen liftmarkedet, både med selvdrevne, beltegående og lastebilmonterte modeller. Selskapet har også satset tungt innen sertifiserte inspeksjoner og opplæring, samt komplette serviceavtaler.

- Som følge av vår avtale som servicepartner for Snorkel, ble vi raskt klar over markedspotensialet for salg av nye Snorkel-lifter til vår kundebase. Vi har tro på merket og er imponert av designen og kvaliteten på produktene. Vi er sikre på at vi vil lykkes som komplett distribusjonspartner for Snorkel, sier Gantic-eier Tommy Jørgensen.

- Gantic AS er et profesjonelt firma med et sterkt nettverk i alle nøkkelregioner i Norge. De har allerede bevist at de kan utføre service på Snorkels produkter. Dette er en naturlig progresjon for begge selskaper, sier områdesjef Henrik Skibsted for Snorkel i Skandinavia og Baltikum.

- Evnen til å støtte våre kunder effektivt er en «nøkkel» for en distributøravtale. Med Gantic tviler vi ikke på at de kan gi teknisk støtte på høyeste nivå, og siden de allerede er forhandler et antall merker, har de i tillegg en etablert salgskanal for utstyr. Det er en glede å ønske en komplett distributør av et slikt kaliber inn i vår Snorkel-familie, sier Enrique Garcia Delgado som er salgsdirektør for Snorken i Europa.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS