PP11 på Lysaker er blitt solgt.
PP11 på Lysaker er blitt solgt.

NCC selger kontorprosjekt

Det følger med fem års leiegaranti for ikke utleide lokaler i avtalen.

Publisert

- Vi ser at Lysaker er et ettertraktet kontorområde, og med en langsiktig leietaker som Nemko har PP11 vist seg å være et attraktivt prosjekt for investorene, sier administrerende direktør Manne Aronsson i NCC Property Development Norge.

PP11-prosjektet ligger på Lysaker, som er et veletablert kontorområde utenfor Oslo, der NCC også utvikler flere kontorprosjekter. Området har en glimrende infrastruktur med gangavstand til Lysaker jernbanestasjon og T-bane, busser og ekspresstog til flyplassen

Det norske konsernet Nemko vil flytte det norske hovedkontoret sitt og har inngått en leieavtale på rundt 5000 kvadratmeter, som vil romme laboratorium, testområder og kontorer. Samlet utleiebart areal er rundt 6600 kvadratmeter pluss 60 parkeringsplasser, derav 45 innendørs.

Aktuell utleiegrad er 76 prosent. I forbindelse med salget gir NCC en leiegaranti på maksimalt 5 år for ikke-utleide arealer.

Handelen gjennomføres som selskapssalg med en underliggende eiendomsverdi på 310 millioner kroner. Salget vil ha en positiv innvirkning på forretningsområdet NCC Property Developments resultat for første kvartal 2019.

NCC har som mål å redusere miljøpåvirkningen og bidra med verdi for både kunder og samfunn. Kontorprosjektet PP11 vil bli sertifisert i henhold til verdens mest utbredte miljøsertifisering Breeam, og planen er at det skal oppnå nivået «Excellent». Dette gir økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall samt energi- og vannforbruk.