Byggetrinn 4 på Reppetoppen i Trondheim.
Byggetrinn 4 på Reppetoppen i Trondheim.

Signerte kontrakt

BetonmastHæhre Trøndelag har signert kontrakt med Godhavn Utbygging AS om bygging av byggetrinn 4 på Reppetoppen i Trondheim.

Publisert

Kontrakten om totalentreprisen ble signert etter en innledende samspillsperiode. Kontraktsummen er på 108 millioner kroner.

- Vi er meget godt fornøyd med å inngå en avtale om nok et byggetrinn i utbyggingen av Reppetoppen. Etter gode prosesser i de foregående tre byggetrinnene, har vi fått et svært godt samarbeid med Godhavn, sier Tom Utvik, daglig leder i BetonmastHæhre Trøndelag.

Samspill

Kontrakten om bygging ble landet etter en felles samspillsperiode, der partene i fellesskap har optimalisert og utviklet prosjektet med tanke på kvalitet, løsninger, kostnader og utforming av boenhetene.

- Vi legger vekt på å utnytte det kompetente utviklingsmiljøet i BetonmastHæhre, sier Peter Sandrup, konserndirektør bygg i BetonmastHæhre.

- Samspill av denne typen er etter vår oppfatning en god prosess for alle involverte, legger han til.

Blokk og rekkehus

Byggetrinn 4 på Reppetoppen består av en kombinasjon av leiligheter i blokk og rekkehus. Det er to blokker med til sammen 50 enheter (27+23) og 6 enheter i felles rekke. Alle over felles p-kjeller. Totalt er byggetrinn 4 på 7188 m2 BTA.

- Vi takker for tilliten fra utbygger, og ser frem til å bygge flere flotte gode boliger i nært samarbeid med Godhavn Utbygging, avslutter Utvik.

Salget er i gang og etter planen starter byggingen tidlig i 2019.