TMS-gründer Jan Ole Hansen går nye veier og hjelper transport- og anleggsbransjen med nye, unike løsninger. Foto: Per Dagfinn Wolden
TMS-gründer Jan Ole Hansen går nye veier og hjelper transport- og anleggsbransjen med nye, unike løsninger. Foto: Per Dagfinn Wolden

Lanserer unik transportløsning

Zeekit AS går med full tyngde inn med nye løsninger for massetransporten.

Publisert

Produktet CollectorPro, en dynamisk løsning for smarttelefoner (App) og web-applikasjon, har vært en suksess for drift- og vedlikeholdsbransjen de siste fem år.

På mer enn 60% av driftskontraktene i Norge brukes nå CollectorPro til dokumentasjon, RUH, skiltlogg, mannskapslister, avvik og arbeidsordre.

Løsningen er nå utvidet med nye funksjoner og standardoppsett for massetransport.

- Vi har kjørt flere parallelle piloter i høst med større og mindre aktører for å sjekke ut at vi dekker de fleste krav, behov og ønsker, sier daglig leder Per-Arne Ellefsen i Zeekit i en pressemelding.

Transportsentralen Lillestrøm, Moss Transportforum, Transport-Formidlingen og noen enbilseiere har bidratt til at en meget god og brukervennlig løsning for massetransporten ser dagens lys.

- Vi har også satt opp integrasjon mot ScaleIT, som har de aller fleste vektene på pukkverk og asfaltverk, for å få vektsedler digitalt direkte inn i systemet og i rapporter. Vi integrerer selvfølgelig også data mot kundens lønns- og fakturasystem for effektiv og smidig administrasjon, sier driftsdirektør Robert Fosen i Zeekit.

Unik løsning

Han forteller også at det er brukt over 40 årsverk på utviklingen av løsningen.

- Det har vært helt nødvendig for å kunne ha en dynamisk løsning som raskt kan settes opp med de ulike behov og krav som finnes hos kundene. Mange sitter i dag med flere systemer og apper for å dekke både interne og eksterne krav. Hos mange av våre kunder får de nå dekt de fleste behov i CollectorPro og kan kvitte seg med flere andre apper og systemer. Dette betyr lavere kostnader og færre IT leverandører å forholde seg til, sier driftsdirektøren og som understreker følgende:

- Nye interne behov, tredjepart- eller myndighetskrav kommer fortløpende og er strengere enn noen gang. Da er det viktig for oss og kundene at disse behov og krav raskt kan settes opp og ikke blir en lang og kostbar prosess med kravspesifikasjoner, utvikling og testing før det er «på plass». Vi opplever også at mange har brukt store beløp og lang tid på å utvikle løsninger selv, løsninger som for de fleste er et tids- og pengesluk, sier Fosen.

CollectorPro dekker bl.a. Prosjektmodul, kjøreseddel, RUH, SJA, avvik, sjekkliste kjøretøy, vektseddel med mer. Man kan sette opp systemet etter behov som bl.a. ulike roller med ulik tilgang, innsyn og redigeringsmuligheter.

Enkel og brukervennlig

- Vi tilpasser oppsettet på appen til den enkelte bruker, slik at man kun ser og bruker det man har behov for. Da blir det brukervennlig og enklere for alle. Løsningen er basert på WEB og smarttelefon/nettbrett (Android) og er meget prismessig konkurransedyktig, sier innehaver av TMS Consulting og tidligere Transportnett-gründer Jan Ole Hansen som nå har gitt seg inn på en ny og spennende reise.

Han er med på laget i en styrket Zeekit-organisasjon med fire konsulenter som jobber med bedre løsninger for massetransportmarkedet.

Hansen er nå en 100 prosent bidragsyter de neste årene for å hjelpe tipp- og anleggsbransjen i sitt digitaliserings arbeide med implementering av TMS-løsninger.

TMS-Hansen har brukt mye tid på å utvikle en moderne og tidsriktig plattform for kommunikasjon innen transportsektoren.