Gisle Andreassen, Partner Account Manager, Fleet Complete Norge.
Gisle Andreassen, Partner Account Manager, Fleet Complete Norge.

Fleet Complete ansetter ny partneransvarlig

Publisert

Gisle Andreassen er ansatt som ny partneransvarlig i Fleet Complete. Gisle Andreassen blir dermed ny kontaktperson og ansvarlig for forvaltning og utvikling av selskapets partnerløsninger for elektroniske kjørebøker, flåtestyring og GPS-sporing av maskiner og utstyr.

- Partnerskapene er en viktig del av våre markedskanaler, og er samtidig viktige samarbeidspartnere for utvikling av våre produkter og tjenester. Det er derfor gledelig at vi har lyktes med å styrket selskapet vårt med en ressursperson som Gisle Andreassen. Med Andreassen på laget kan vi nå tilby våre eksisterende, og nye partnere, en enda råere totalpakke når det gjelder service og digitale løsninger, sier Kenneth Hansen, Markedsansvarlig i Fleet Complete Norge.

Andreassen har de seneste seks årene jobbet som partneransvarlig i telematikkbransjen, og har jobbet tett opp mot en rekke aktører i bygg- og anleggsbransjen. Andreassen kommer inn i Fleet Complete med erfaring fra blant annet selskaper som Komplett.no, Netshop og Abax.

Fleet Complete har i dag en rekke nasjonale samarbeidsavtaler med partnere som alle opererer innen entreprenør-, transport- og håndverksbransjen, herunder regionsavtaler med Maskinetreprenørenes Forbund (MEF), og nasjonale avtaler med Minuba, Nelfo og ALD.