KRONER OG STENGER: Monark AS med salgssjef Egil Amundsen (t.v.) og daglig leder Rune Hellingsrud viste et bredt utvalgt av borkroner og stenger på Bauma.

Bauma-glede for Monark

For Vestfoldbedriften Monark AS, er egen stand på Bauma et absolutt must. I München var borstål- og borstang-produsenten på plass i april 2019, som ved Bauma i 2016.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Her presenterer vi hele produktprogrammet av borkroner og borstål, her møter vi våre forhandlere fra hele verden og får en oppdatering og her kommer vi i kontakt med nye potensielle forhandlere, sier daglig leder Rune Hellingsrud.

- For oss er deltagelse på verdens ledende anleggs- og gruvemesser den beste investeringen vi gjør. Neste år vil vi også være på Minexpo i Las Vegas.

Monark hadde på Bauma, i likhet med Intermat i 2018, samarbeid på standen med sin nederlandske forhandler Rocbo gjennom 25 år, men i hele perioden var også tre representanter fra fabrikken på Hoff på plass.

AT.no på Bauma Illustrasjon: Trond Johan Stavås

- Vi er representert med et tungt mannskap og kan møte både forhandlere og nye kontakter med kunnskapsbasert informasjon. I dag er Monark representert med forhandlere i 60 land, men vi tar sikte på å øke antallet ytterligere, sier Hellingsrud.

- Aktiviteten har økt jevnt og trutt ved fabrikken, ja faktisk slik at kapasiteten nå er helt utnyttet. Vi har økt til 45 ansatte.

- Hva gjør dere med det?

- For noen dager siden fikk vi godkjent byggetillatelsen for utvidelse av fabrikken. Byggingen starter rett over påske og den omfatter utvidelse av fabrikken med 1000 kvadratmeter for produksjon og lager. Målet er å være klar i høst, og da vil vi ha behov for å øke med ytterligere 10 ansatte, sier Monark-lederen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS