FINNER FOLK: Arpis daglig leder Vaar Havnelid sier det viktigste for suksess er trygge ansatte.

– Mer enn bare fire bokstaver

Vikarbransjen får med jevne mellomrom kritikk. Det er en kritikk ARPI ikke kjenner seg igjen i. Målet er at de ansatte skal føle trygghet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Vikarbransjen får med jevne mellomrom kritikk. Det er en kritikk ARPI ikke kjenner seg igjen i.

Når fete nyhetsoppslag med ord som «vikarbransjen, sosial dumping og utnyttelse» dukker opp i samme sak, er det viktig å vite følgende. Noen aktører er ordentlige. Andre ikke. Det er også viktig å poengtere at bemanningsbransjen kun står for 1% av alle ansatte i Norge (tall fra NHO Service og Handel).

– Må være ryddig

Vaar Havnelid leder den Oslo-baserte bedriften Arpi Bemanning og sier det er fullt mulig å drive en lønnsom vikarformidler samtidig som man opptrer ryddig overfor de ansatte og overfor det lovverket som eksisterer. 

– Hos oss kan du føle deg trygg. Navnet vårt og verdiene våre er ikke tilfeldig valgt. ARPI står for ansvarsbevisste, raske, pålitelige og inkluderende. Og det er ikke bare fine ord, sier Havnelid.

NB: Saken fortsetter under bildet.

EN VIKTIG I: – I et arbeidsmarked med utallige nasjonaliteter blir inkludering stadig viktigere. I ARPI skal vi være inkluderende overfor både vikarene våre og hverandre, sier Havnelid.

De fire bokstavene

– I ansvarsbevisst ligger det at vi som vikarbyrå skal bry oss og være ansvarsfulle overfor både oppdragsgiver og vikar. Vi hjelper og støtter hverandre, fordi det gir best resultat for begge sider.

– Raske betyr at vi skal håndtere oppdrag på en rask og effektiv måte. Med oss skal du få gode vikarer ut i jobb raskt.

– Ordet pålitelig betyr enkelt og greit at vi er til å stole på. I ARPI opptrer vi innenfor de lover og regler som enhver tid eksisterer.

– I et arbeidsmarked med utallige nasjonaliteter blir inkludering stadig viktigere. I ARPI skal vi være inkluderende overfor både vikarene våre og hverandre. Vårt mandat er å få vikarer ut i arbeid, og at de blir der. Det er til alles beste, sier hun.

Vil du bli med på laget? Vi ønsker å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS