Den tradisjonsrike bedriften Amento/Flekkefjord Produkter AS har fått nye eiere.Like før påsken ble den nemlig klart at Agder Group kjøper opp bedriften som har produsert graveutstyr, hurtigkoblinger og skuffer i 25 år.

Agder Group kjøper opp Flekkefjord Produkter

Den tradisjonsrike bedriften Amento/Flekkefjord Produkter AS har fått nye eiere.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Like før påsken ble den nemlig klart at Agder Group kjøper opp bedriften som har produsert graveutstyr, hurtigkoblinger og skuffer i 25 år.

- De har stor mekanisk-, material- og sveisekompetanse med mye produksjonsutstyr og lang erfaring innen bransjen. Dette er kvalitetsprodukter med referanser hos blant annet Stangeland, Terrengtransport og en rekke mindre entreprenører rundt i hele landet, sier Kjell Vidar Hamre i Agder Gruppen.

Kjøpet innebærer at produksjonsutstyr, delelager, maskiner, varelager, produksjoner og at alle ansatte blir flyttet over til Agder Group.

Produksjon av utstyr, skuffer og hurtigkoblinger vil foregå i eksisterende lokaler frem til nyttår, men etter dette flyttes hele driften til nye lokaler på Trøngsla i Flekkefjord.

Hamre er daglig leder for et selskap i Agder Gruppen som heter Agder Tunnelservice AS. Dette selskapet har lokaler på Trøngsla, og nå skal disse lokalene bygges ut for å gjøre plass til Flekkefjord Produkter og de nye ansatte.

- Oppkjøpet er en viktig del av videre satsing, og vi har flere og store planer for denne driften. Hos oss er menneskene den viktigste ressursen, og uten de ansatte i dette tilfellet hadde det ikke blitt noe oppkjøp, sier Hamre.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS