Transport & Logistikk når nye høyder

Nå er det sikkert: Transport og Logistikk 2019, i september, blir Norges Varemesse sitt største arrangement i areal noensinne arrangert.

Publisert

Det er påmeldt over 220 utstillere. På lørdagen er det satt av plass til mange hundre kvadratmeter med spennende barneaktiviteter. Det blir også stort nostalgitorg med veteranlastebiler, aktiviteter, foredrag og konkurranser.

- Det er artig å arbeide med en næring som virkelig brenner for å lage et spennende arrangement, det gleder meg virkelig at vi får til å sette sammen et arrangement som gir de besøkende verdifulle opplevelser helt kostnadsfritt. Alle i næringen vil finne spennende nyheter innenfor sin sektor og kunne ha direkte kontakt med andre aktører i næringen. Man kan for eksempel ta en tur tilbake i tid ved å besøke veterantoget, har man familie kan man ta med barna sine på lørdagen å besøke mange aktiviteter for de minste. Blant annet kan barna ta førerkort og vinne flott premie for å delta, sier prosjektleder for arrangementet Trond Andersen.

- Bruttoarealet som benyttes blir på ca. 60.000 kvadratmeter, fordelt på utstilling og konferanser. Alle bilimportørene er med, og i år har vi med utstillere fra hele næringen på bane, havn, logistikk og transport. Noe som gjør at alle får en plattform å møtes på. Det blir spesielt spennende å se effekten av dette, og vi håper næringen vil kunne prate sammen på kryss og tvers av bransje, sier Andersen.

NLF med omfattende program

Geir A. Mo i Norges Lastebileier-Forbund (NLF) er full av forventning fire uker før åpningen:

- I NLF har vi arbeidet intensivt med forberedelser til både messe og konferanse delen av årets største happening innen transport og logistikknæringen. Vi er klare med et omfattende program på standen vår og ikke minst med en skikkelig presentasjon av vårt kvalitetsprogram «Fair Transport». I tillegg vil vi ha et omfattende faglig program på vår stand som blir et viktig supplement til det eminente programmet for den store konferansen, sier han.

- Vi i NLF er klare til tidenes happening innenfor vår næring og ønsker alle hjertelig velkommen.

Konferansen når nye høyder­

- Utrolig morsomt – er kommentaren fra prosjektlederen for konferansen Jo Eirik Frøise I Norsk Industri.

Han er glad for at konferansen nok en gang når store høyder – med fire statsråder, en samlet transport og kommunikasjonskomite og nærmere 100 foredragsholdere på plass

 Storslagen bransjemiddag i vente

- Dette vil bli den råeste bransjemiddagen som er arrangert noen gang. God mat, god musikk og overraskelser på løpende rekke er noe av over 600 bransjefolk vil oppleve den 26 september. Fortvil ikke – vi har fremdeles plass til noen flere – men ikke vent for lenge, forteller en engasjert prosjektleder konferansen Jo Eirik Frøise.