- Dette er en utvikling våre kunder ønsker velkommen, sier grunnlegger og administrerende direktør, Thomas Ström i NTEX.
- Dette er en utvikling våre kunder ønsker velkommen, sier grunnlegger og administrerende direktør, Thomas Ström i NTEX.

På topp hos «søta bror»

NTEX gjør sitt syvende selskapskjøp på to år og kjøper Göteborg-baserte JEK Forwarding AB, et transportselskap med fokus på sjø- og luftfrakt.

Publisert

Gjennom anskaffelser og organisk vekst vil NTEX ha en omsetning på rundt 2,5 milliarder svenske kroner i 2020, og blir den største private speditøren i Sverige.

JEK Forwarding som ble stiftet i Göteborg i 2008 har 13 ansatte og en omsetning på rundt 70 millioner svenske kroner. Selskapet integreres i NTEXs forretningsenhet Sea and Air, og flytter inn på NTEX hovedkontor i Göteborg.

Anerkjent selskap

- JEK Forwarding er et anerkjent selskap med erfarne og kompetente medarbeidere og er spesielt dyktige innen sjøtransport mellom Asia og Gøteborg. Dette er en utvikling våre kunder ønsker velkommen, sier grunnlegger og administrerende direktør, Thomas Ström i NTEX.

- Generelt ser vi et stort vekstpotensial innen sjø- og luftmarkedene. Med en styrking på dette området er vi godt rustet for fremtiden, understreker Ström.

Allan Nielsen blir direktør for forretningsenheten Sea and Air. Jerry Nilsson (NTEX) og Per Edward (JEK Forwarding) vil bli forretningsenhetsledere for henholdsvis Air og Sea.

Syv oppkjøp på to år

Oppkjøpet av JEK Forwarding er NTEX syvende på to år. Den samlede omsetningen for disse selskapene har vært 740 millioner svenske kroner og totalt har dette medført at NTEX har nesten 250 nye ansatte.

De syv anskaffelsene er H Ekbergs Spedition, Ruba Logistics, Immingham Transport, AR Forwarding, France Sped, Fraktkompaniet og JEK Forwarding.

STILLING LEDIG: