Permitteringer og nedbemanning rammer hovedkontoret i Stavanger, og spesielt anleggene i Årdal (bildet) og Grenlandsregionen.
Permitteringer og nedbemanning rammer hovedkontoret i Stavanger, og spesielt anleggene i Årdal (bildet) og Grenlandsregionen.

Nedbemanning ved NorStone AS

Norstone har i den siste tiden opplevd «større generell markedsnedgang». Dette får konsekvenser for inntil 15 medarbeidere i selskapet fordelt over virksomheten i hele landet.

Publisert

Administrende direktør hos NorStone, Per Morten Helland, informerte de berørte ansatte ved NorStone i slutten av forrige uke og i starten av denne uken.

Permitteringer og nedbemanning rammer hovedkontoret i Stavanger, og spesielt anleggene i Årdal og Grenlandsregionen. Inntil 14,5 stillinger blir berørt.

- En tung beskjed å gi

Helland syntes det var tungt å fortelle de ansatte om nedbemanningen. 

- Det var en tung beskjed å gi til de ansatte ved NorStone så tett opp mot juletiden. Det er alltid vanskelig å måtte gi en slik beskjed, men dessverre tilsier markedsforholdene at vi ikke har andre muligheter, sier han.

- De har tatt den tunge beskjeden med fatning, og jeg er virkelig stolt over å være leder for ansatte som tenker på løsninger for hvordan vi skal avvikle denne permitterings- og nedbemanningsprosessen til det beste for bedriften og våre kunder. Det vitner om ansatte som virkelig står på og bryr seg om selskapet vårt, sier Helland.

Kan bli endrede åpningstider lokalt

- Kundene våre skal ikke merke denne omstillingen i særlig grad da vi fortsatt skal opprettholde fullt salg fra våre pukkverk og terminaler. Vi ber imidlertid våre kunder om forståelse for at våre åpningstider lokalt kan bli endret en periode fremover. Mer informasjon rundt eventuelle endrede åpningstider gis lokalt, sier Helland.