Ryobi ZTR480ex elektrisk «zero turn»-gressklipper.

Ryobi introduserer elektriske sitteklippere

De to nyhetene er RM480e (96 cm klippebredde) og «zero turn»-klipperen ZTR480ex (106 cm klippebredde).

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Begge sitteklipperne er utrolig robuste med en forsterket stålramme for lengre livstid. Klippeaggregatet er værbeskyttet med forseglede komponenter om det skulle begynne å regne, sier produktsjef outdoor Ryobi & AEG, Liisa Railasto, hos Techtronic Industries Nordic.

Med sentral høydejustering i 12 steg kan man stille inn høyden fra 35 mm – 115 mm.

Sitteklipperne er designet for mulching (bioklipp) der finklippet gress gjenlegges som gjødsel på plenen og sideutkast.

Sitteklipperne har også noen premiumfunksjoner for å gjøre jobben behageligere: For eksempel USB-lader for telefonen, LED-lykter, cruisekontroll, og sist, men ikke minst, koppholder.

Sitteklipper RM480e

Ryobi RM480e elektrisk gressklipper.

Med sine 48V-batterier, kan denne sitteklipperen arbeide opptil 2,5 time eller 10.000 m2 på en oppladning med en dobbelkniv som gir 96 cm klippebredde. Ladetid oppgis å være«over natten». Vekten på klipperen er 315 kg.

Klipperen har tre børsteløse motorer. Rattet gir en svingradius på 40 cm.

Sidepanel med diverse funksjoner på Ryobi ZTR480ex.

- Med liten svingradius kan du klippe mer gress i hver sving, du misser mindre og behøver ikke kjøre tilbake og starte på nytt, sier Liisa Railasto.

Zero Turn sitteklipper ZTR480ex

Ladetilkoblingen bak på RM480e.

- ZTR480ex er en spennende nyhet med spakstyring for ultimat manøvrering. Nå kan du gjøre ekstremt skarpe svinger og ikke forlate et eneste gresstrå uklipt. Med Zero Turn vender du på femøren, med en svingradius på 0 cm sier produktsjefen.

Med sine 48V-batterier kan den jobbe opptil 2,5 time. Eller klippe en overflate på på enorme 12.000 m2 på en opplading. De doble knivene har en samlet klippebredde på 106 cm.

Ladetid oppgis å være«over natten». Vekten på klipperen er 320 kg.

- En klipper som startes uten vanskeligheter og som heller ikke gir noen som helst utslipp. Bedre blir det ikke, sier Liisa Railasto.

Powered by Labrador CMS