TØFFERE: Tysse har utvidet sin XTREME-serie for proffbrukere.
TØFFERE: Tysse har utvidet sin XTREME-serie for proffbrukere.

Utvides med nye modeller

PROFF: Tysse lanserte for en tid tilbake tilhengerserie XTREME. De er konstruert og beregnet for proffbrukere og blir stadig utvidet med nye modeller.

Publisert

Tysse har også tidligere hatt egne tilhengere med tanke på mye og røff bruk sammenliknet med hva en vanlig «familie-henger» utsettes for. Den nye XTREME-serien til Tysse skal ta dette enda et par steg videre.

Denne serien har et helsveist og varmgalvanisert understell, og det er bladfjærer. Tysse er så sikre på denne nye serien at de hevder dette er de sterkeste og mest holdbare tilhengerne på markedet.

Den nye serien leveres både som vanlige varehengere, tipphengere og maskinhengere. Maskinhengerne kommer i hele sju forskjellige versjoner hvor fem av dem har totalvekt på 3,5 tonn og nyttelast fra 2453 til 2760 kilo, og alle er utstyrt med baklem/kjørerampe.

Bredden på planet er 161 cm på den minste modellen, og 187 centimeter på de andre modellene. Lengden på kassene spenner fra 314 til 436 centimeter. De to siste maskinhengerne har totalvekt på 2,7 tonn med nyttelast fra 2010 til 2150 kilo. Alle maskinhengerne kommer med utenpåliggende hjul.

Tipphengere

De nye XTREME-hengerne med tipp kommer også med totalvekter på 2700 og 3500 kilo. Den minste modellen har innvendig kassemål på 246x170 centimeter med 36 centimeter høye lemmer. Lastekapasiteten er fra 1795 til 2544 kilo.

Tre av modellene har tipp bakover og på disse er det også topphengslet baklem, mens de to andre har treveistipp.