Fredrik Brandal går over i ny stilling hos Ramirent.
Fredrik Brandal går over i ny stilling hos Ramirent.

Ny konserndirektør i Ramirent Norge

Fredrik Brandal er utnevnt til konserndirektør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppen fra 1. September 2020.

Publisert

Han tar over stillingen til Øyvind Emblem, som har vært konserndirektør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppen siden 2015. Øyvind har valgt å forlate sin nåværende stilling og takket ja til en stilling utenfor Ramirentkonsernet, skriver Ramirent i en pressemelding.

Brandal startet i Ramirent i 2013 som direktør for Flåte- og Supply Chain og ble i 2017 utnevnt til nåværende stilling som Retail Direktør for Ramirent Norge.

- Jeg vil takke Øyvind for hans dedikerte arbeid med å utvikle og snu vår norske virksomhet på en smidig måte og med høyt fokus på våre verdier, Smidig Service med et smil. Han har vært et høyt verdsatt medlem av  konsernets  ledergruppe, og  jeg ønsker Øyvind det beste videre i karrieren, sier Ramirent-konsernsjef Erik Bengtsson.

- Jeg er glad for å ønske Fredrik velkommen til konsernledelsen. Fredrik har praktisk erfaring fra vår norske virksomhet og er en ekte Ramirenter med evner til å drive utviklingen av vår norske virksomhet  i neste fase, sier Erik Bengtsson.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS