BREDT SPEKTER: Morten Paulsen (t.v.) og Jan-Erik Sundsby viser Auger Torque jordbor som kan ha en bredde fra 100-2400 mm og bore 15 meter ned.

Ankerløkken utfordrer eplehage-produsentene

ANKERLØKKEN EQUIPMENT: - I møte med entreprenører og fruktdyrkerprodusenter her på Vestlandet har vi valgt å rette søkelyset mot vårt brede program av Auger Torque jordbor.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Auger Torque er opprinnelig britisk, men ligger nå under den tyske Kinshofer Group. Jordborene varierer i bredde fra 100 mm til 2,4 meter, og kan benyttes på bæremaskiner fra 700 kg til 45 tonn. Maksimal boredybde er 15 meter.

Nettopp her på Vestlandet har vi hatt hyggelige erfaringer, sier daglig leder Morten Paulsen i Ankerløkken Equipment AS.

- Hyggelige erfaringer, fortell?

- En epleprodusent vi solgte Auger Torque til kom med følgende tilbakemelding: Boring av 500 hull for epletreplanting på én dag. Fantastisk, vanligvis ville jeg brukt 14 dager på å klare det samme.

- Selvfølgelig inspirerer slike tilbakemeldinger innsatsen for å gjøre vårt fleksible boresystem kjent. Det er et godt tilskudd til vårt øvrige produktprogram rettet mot gruver, pukkverk og entreprenørbransjen, sier Paulsen.

Powered by Labrador CMS