Salgssjef traktor og redskap hos FKRA, Jon Magne Torsteinbø, på en Kymco ATV som nå er blitt en del av det nye ATV-tilbudet hos samvirket.

ATV-en tilbake i sortimentet

Etter noen års fravær, er ATV-en tilbake i sortimentet hos Felleskjøpet Rogaland Agder.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Du får Honda i tre størrelser og Kymco i to. I tillegg har vi også John Deeres Gator UTV, sier salgssjef traktor og redskap, Jon Magne Torsteinbø.

Mange har ventet

- ATV-en til Honda har vært borte fra markedet en periode, men nå er den tilbake, forteller Torsteinbø som fikk inn de første maskinene i juli og som vet at mange har ventet på firhjulingen som benyttes både til gårdsdrift, skogbruk, jakt og anlegg.

- Honda har fem års garanti. Det unike DCT-girkassesystemet med dobbel clutch til servostyring, reimfri kraftoverføring og drivstoffinnsprøytning, gjør Honda ATV til markedets mest drivstofføkonomiske terrengkjøretøy, sier han.

Kymco

I tillegg til Honda, som FKRA fører i tre forskjellige modeller, er også ATV-er fra produsenten Kymco blitt en del av det nye ATV-sortimentet til FKRA. Denne leveres i to forskjellige størrelser.

ATV-modellene registreres som traktor, klasse T3B, noe som vil si at de har en toppfart på inntil 60 kilometer i timen og krever sertifikat i førerklasse B.

Powered by Labrador CMS