80%: Hele 80% av inviteringene i til selskapet er øremerket elektriske maskiner.
80%: Hele 80% av inviteringene i til selskapet er øremerket elektriske maskiner.

Første utleieselskap i verden

KLIMAMÅL: Som første utleieselskap i verden er Ramirent og LOXAM-konsernets reduksjonsplan godkjent av SBTI.

Publisert

Ramirent og LOXAM-konsernets plan for å redusere utslipp er godkjent av Science Based Targets-initiativet (SBTi), noe som gjør konsernet til den første utleieleverandøren som har oppnådd denne sertifiseringen. 

Ramirent og LOXAM er det fjerde største utleiefirmaet for anleggsutstyr i verden. De er glade for å kunngjøre at deres reduksjonsplan for klimagasser (GHG) har blitt validert av Science Based Targets (SBTi)-initiativet. Konsernet blir derfor den første utleieleverandøren som oppnår denne sertifiseringen. 

SBTi ble etablert i 2015 som et partnerskap mellom Carbon Disclosure Project, FNs Global Compact, World Resources Institute og WWF for å definere og fremme beste praksis for å redusere klimagassutslipp, i tråd med de nyeste vitenskapelige forskningene. Et team av uavhengige eksperter vurderer reduksjonsmålene satt av selskaper opp mot strenge kriterier for å avgjøre om de er kompatible med målet om å begrense global oppvarming til 1,5°C, som fastsatt i Parisavtalen. 

Valideringen bekrefter relevansen av Ramirent og LOXAMs proaktive miljøstrategi, lansert i 2019. Konsernet har forpliktet seg til å redusere direkte utslipp med 50 % (Scope 1 og 2) samt indirekte utslipp med 30 % (Scope 3) innen 2030. For å nå disse målene innen 2030, har Ramirent og LOXAM startet en meget spesifikk handlingsplan. 

BISTÅR: Ramirent bistår våre kunder i det grønne skiftet, både med maskiner, tjenester og kunnskap.
BISTÅR: Ramirent bistår våre kunder i det grønne skiftet, både med maskiner, tjenester og kunnskap.

80 % Elektrisk

Ramirent bistår våre kunder i det grønne skiftet, både med maskiner, tjenester og kunnskap. Hele 80 prosent av Ramirent's investeringer er øremerket elektriske maskiner. Det er helt nødvendig for å ta vår del av ansvaret i bygg- og anleggsbransjen, og vi har et ønske og ambisiøst mål om å være den ledende utleieaktøren i en grønnere bygg- og anleggsbransje.

– Vi er glade for at Science Based Targets-initiativet har bekreftet at relevansen av vår miljøpolitikk, er i tråd med Parisavtalen. Vi har støttet initiativet helt fra starten, fordi vi ønsket å plassere ambisjonene våre innenfor et anerkjent internasjonalt rammeverk, en garanti for oppriktighet og åpenhet. Vi er fullt forpliktet til å fortsette vår innsats i tett samarbeid med vårt økosystem av kunder og leverandører, for å nå våre mål, sier Alice Hénault, Group Strategy and Development Director hos LOXAM.

Powered by Labrador CMS