Daglig leder Tom Egeli i V&T Entreprenør er fornøyd med den nye avtalen og bedriftens utvikling.

Ny landsdekkende avtale for trafikk-avvikling og arbeidsvarsling

V&T Entreprenør signerte landsdekkende rammeavtale med Sørlands-entreprenør.

V&T har fått seg en ny landsdekkende rammeavtale for trafikkavvikling og arbeidsvarsling, denne gangen med entreprenørselskapet Brødrene Thorkildsen AS fra Vanse i Farsund.

Det betyr at V&T nå vil være hovedleverandør av trafikkavvikling og arbeidsvarsling til Br. Torkildsen, og skal blant annet dekke deres behov for arbeidsvarslingsplaner, trafikkdirigering og utleie av skilt og sperremateriell.

Avtalen ble signert for V&T Entreprenør av Elisabeth Bertelsen Kjørmo.

– Bertelsen & Garpestad som eier 50% av Br. Thorkildsen, signerte vi en tilsvarende avtale med i fjor, så det viser at vi har lykkes med å skape en kvalitetsbedrift som de store entreprenørene i Norge ønsker og være tilknyttet og ikke minst viser det at vi leverer den kvaliteten som de forventer. Det er vi ekstra stolte over, sier daglig leder Tom Egeli i V&T Entreprenør.

– Avtalen ble signert denne uken av Elisabeth Bertelsen Kjørmo hos oss, som har salg og anbuds beregninger sammen med HR aktiviteter hos oss. Vi er stolte over våre dyktige medarbeidere, sier Tom Egeli.

V&T har store planer for vekst i Agder i 2023 og har startet prosessen med å finne et større kontor og lager lokal tilpasset deres ambisjoner om vekst.

– Med denne avtalen, i tillegg til de vi har inngått tidligere, har vi nå et solid grunnlag for våre målsettinger om vekst i Agder, sier Egeli.

Powered by Labrador CMS