K. Baugerød Anlegg og Veidekke var først i verden med å bestille ny elektrisk kompaktgraver fra Volvo Construction Equipment. Tirsdag 19. januar 2021 ble den overlevert. Fra venstre: Sara Iselin Nysveen Bakke (Daglig leder, K. Baugerød Anlegg), Kai Baugerød (Formann, K. Baugerød Anlegg) og Kim Nymo (Distriktssjef, Volvo Maskin). Siste nytt fra Volvo CE nå, er at man kan konfigurere elektriske anleggsmaskiner, blant annet en slik ECR25 Electric, på nett.

Ny mulighet hos Volvo

Volvo CE lanserer nettkonfigurator og tilbudsverktøy for elektriske maskiner.

Publisert

Volvo Construction Equipment har laget et nettbasert verktøy som lar kunder konfigurere og få tilbud på elektriske kompakte gravemaskiner og hjullastere. Løsningen er, ifølge Volvo, et nytt skritt innen både e-handel og introduksjon av elektriske anleggsmaskiner i markedet.

I første omgang er konfiguratoren tilgjengelig i Norge og Nord-Amerika. Verktøyet på Volvo CE’s nettsider lar brukere konfigurere alle modellene i sortimentet bestående av fem elektriske kompaktmaskiner med det utstyret de ønsker, og se veiledende priser.

Siden Volvo CE første gang åpnet for forhåndsbestilling av sine elektriske maskiner i 2020, har kunder kunnet reservere en maskin online. Nå kan de også konfigurere maskinene med aktuelt utstyr, og umiddelbart se produsentens veiledende pris.

Konfiguratoren vil lede dem gjennom disse alternativene:

● Utstyr — Vanlig utstyr som dekk, skuffer, gaffelløft og hydraulisk hammer vil være tilgjengelig for valg.

● Hurtigladere — Det kan velges mellom tre ulike varianter av hurtigladere.

Til slutt vil kundene se et prisestimat. Informasjonen vil deretter sendes til en av Volvos selgere som følger opp personlig med blant annet ulike finansieringsmuligheter fra Volvo Finans.

- Løsningen er et nytt steg innen både elektrifisering og digitalisering, og gjør informasjon om vårt bransjeledende sortiment av elektriske maskiner tilgjengelig for alle. Målet er å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å orientere seg og komme i kontakt med oss, sier salgsdirektør David Kristianslund hos Volvo Maskin i Norge.

Dette starter som et pilotprosjekt i Norge, USA og Canada. Plattformen vil fungere som et testmiljø for fremtidige løsninger som kan skaleres opp for andre markeder.

For å prøve konfiguratoren, besøk https://www.volvoce.com/norge/nb-no/volvo-maskin-as/products/electric-machines.

Powered by Labrador CMS