VELKOMMEN: Daglig leder Tor Anders Høgaas (t.v.) og styreleder Kåre Rosendal ønsker ansatte, kunder og samarbeidspartnere velkommen til JCB- og Doosan-forhandlerens nye storstue i Askim. Foto: Klaus Eriksen

Rosendal Maskins nye praktbygg

ASKIM: Like før sommerferien flyttet Rosendal Maskin AS inn i et rålekkert og splitter nytt bygg på tomta i Askim.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Artikkelen fortsetter under bildet.

HJERTET: Delelageret mellom kontoravdelingen og verkstedet, betegnes som hjertet i bygget. Foto: Klaus Eriksen

Bygget med prislapp på 35 millioner kroner er på 2000 m2 og består av resepsjon med et lite «showrom»-hjørne, 23 kontorer, diverse møterom og «klasserom» for opplæring. Egen kantine og små koselige sittegruppe-arealer. Stort delelager med god takhøyde, og et tilhørende rom der utegående serviceteknikere henter sine «deler for dagen». Verkstedet har tre løp, eget sveiseverksted og egen vaskehall.

- Spesielt delelageret er veldig viktig for oss. Før var dette ute i kaldt lager og i kjelleren under kontorene, sier daglig leder Tor Anders Høgaas og trenger ikke å utdype mer hva det betyr for Rosendal Maskin-mekanikerne.

JCB og Doosan

LEKKERT: Alt var ikke helt på plass da A&T var innom, men dette blir en flott resepsjon. Showrom-hjørne nede og bak til venstre. Foto: Klaus Eriksen

Rosendal Maskin har JCB og Doosan anleggsmaskiner som sine to store merker, og disse sidestilles også på husveggen og i organisasjonen for øvrig. Tidligere hadde selskapet separate organisasjoner for merkene, men dette ble endret for flere år siden.

Det som har vært kontorer frem til nå, skal rives. Det gamle verkstedet og vaskehallen, skal imidlertid bli stående og benyttes av bruktavdelingen.

Løft for bedriften

Foruten at Rosendal Maskin dobler verkstedkapasiteten med de nye fasilitetene, tror Høgaas at det nye bygget vil bety mye for hele bedriften.

- Jeg tror dette blir et løft for hele bedriften, at det vil gi økt motivasjon og stolthet over det å jobbe i Rosendal Maskin, noe som igjen vil resultere i en mer effektiv og bedre drift, sier Høgaas.

KONTRAKTER: - Her vil det forhåpentlig signeres mange kontrakter, sier Rosendal-sjefen om selger-kontorene med en hyggelig sittegruppe utenfor. Foto: Klaus Eriksen
Powered by Labrador CMS