Prosjektavdelingen hos Otera Traftec, med avdelingsleder Dag Audun Dahle-Olsen i spissen, er klar for å bidra på mange veiprosjekter i tiden fremover.

Skal bidra på Hæhre-, LNS- og Eiffage-prosjekter

Det er travle dager for Otera Traftec. Fredag ble det signert kontrakter verdt over 500 millioner kroner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Selskapet, som har hovedkontor i Froland i Agder, har prosjekter fra sør til nord i Norge.

Det er fire kontrakter som signeres i disse dager, og prosjektene er lokalisert i henholdsvis Trondheim, Porsgrunn, Trofors og Kvænangen.

- Dette er store og viktig prosjekter for oss. Vi er stolte av å være en samarbeidspartnere til Eiffage Génie Civil, Hæhre Entreprenør AS og Leonhard Nilsen & Sønner AS på disse prosjektene. Otera Traftec vant frem i konkurransene som følge av kompetanse, erfaring og gode løsninger, sier Øystein Stebekk, daglig leder i Otera Traftec.

Prosjektene

Noen av kontraktene er så smått i gang og alle skal være sluttført innen 2027.

  • E18 Rugtvedt - Langangen er et Nye Veier-prosjekt hvor Eiffage Génie Civil er totalentreprenør, og Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet på parsell 1 og 3. Parsell 1 gjelder to mindre tunneler og to store bruer i Langangen. Parsell 3 er 3,9 km med tunnel; installasjon i nytt løp i Kjørholt og Bambletunnelene samt ny Grenlandsbru.
  • E6 Kvithammar - Åsen er også et Nye Veier-prosjekt. Hæhre Entreprenør AS er totalentreprenør, og Otera Traftec er total underentreprenør. Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet.
  • E6 Svenningelv - Lien er et Statens vegvesen-prosjekt hvor Leonhard Nilsen & Sønner AS totalentreprenør. Otera Traftec er total underentreprenør, og skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon.
  • E6 Kvænangsfjellet er nok et Nye Veier-prosjekt. Leonhard Nilsen & Sønner AS er totalentreprenør og Otera Traftec er total underentreprenør. Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet.

Behov for flere ansatte

- Vi har nå en samlet ordrereserve på 1,5 milliarder, noe som gjør at vi er en langsiktig og trygg arbeidsgiver for våre ansatte, sier Øystein Stebekk, daglig leder i Otera Traftec.

Otera Traftec nærmer seg 260 ansatte, og planlegger flere ansettelser i året som kommer.

- Otera Traftec er et spennende og fremtidsrettet selskap å jobbe i. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere, sier Dag Audun Dahle-Olsen, avdelingsleder i prosjektavdelingen i Otera Traftec.

Powered by Labrador CMS