MASKINHANDEL: Utleieselskapet fra Orre skal utvide sortimentet og handlet 12 maskiner hos Hesselberg. Fra venstre ser vi Trond Sandanger, Leif Inge Vika, Roar Østerhus, Linn Saghaug, Malik Tashkul og Christoffer Hoel

Utvider sortimentet - handlet 12 maskiner hos Hesselberg

TIL UTLEIE: 12 maskiner for utleie er kjøpt inn av merkene Manitou, Komatsu, Bomag og Linde i Norge.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er glade for måten Hesselberg har tatt oss imot, og det er avgjørende at de kan tilby bredden i sortimentet vi er ute etter, sier Roar Østerhus.

Roar jobber i Maritex Rental og etter en runde hos flere leverandører, falt valget på Hesselberg som hovedleverandør etter god hjelp fra maskinimportøren Hesselberg AS som er eneforhandler av agenturene Manitou, Komatsu, Bomag og Linde i Norge.

Utvider sortimentet

Maritex Rental, et selskap i Maritex Group fra Orre, har lenge drevet med utleie av lekter, båter og store maskiner, men har nå bestemt seg for å utvide sortimentet med små maskiner, trucker og lifter. 

Dette førte til innkjøp av en Linde dieseltruck, to vibroplater fra Bomag, fire minigravere fra Komatsu i ulike tonnasjer, samt to lifter, en liten teleskoptruck og to hjullastere fra Manitou.

Hesselberg er kjempeglade for tilliten Maritex Rental gir, og gleder seg til samarbeidet fremover, står det i en pressemelding fra importøren.

Powered by Labrador CMS