Brødrene Per Olav (t.v.) og Svein Fredheim holder åpent hus14. og 15. februar.
Brødrene Per Olav (t.v.) og Svein Fredheim holder åpent hus14. og 15. februar.

Fredheim-brødre i godt humør

Fredheim maskin AS "sikter" høyere enn noen gang og inviterer i disse dager til åpent hus i nye lokaler.

Behovet for utvidelse har presset på i takt med økt vekst. Løsningen ble flytting til nye og større lokaler i Myrveien 1 i Spydeberg.

Tredobling

Lokalene på 3300 m2 er ca. tre ganger større enn de fraflyttede lokalene i Skiptvet.

- Bygget med syv verkstedløp på 25 meters lengde inneholder de fleste moderne verkstedfasiliteter, forteller brødrene Per Olav og Svein Fredheim, henholdsvis daglig leder og serviceansvarlig, men med det til felles at de eier selskapet sammen.

Vaskehaller

Flyttingen innebærer også en utvidelse til to automatiske vaskehaller for anleggsmaskiner/trailer, tre løp med 10-tonns traverskran og to EU-haller for lastebil som leies ut til samarbeidspartner Esbjug Transport.

Esbjug som holder til vegg i vegg er for øvrig fast partner med daglige transporter av maskiner for Fredheim.

Fredheim-brødrene er også godt fornøyd med det 750 m2 store delelageret som de betrakter som hjertet i bygget. I tillegg inneholder lokalene en butikkdel med Keestrack-deler samt noe lastebilrekvisita i forbindelse med vaskehallene.

Utleie

De 1050 m2 stor lokalene i Skiptvetog 8,5 måls tomt skal leies ut eller selges etter at Fredheims norske virksomhet er flyttet til Spydeberg. Verkstedlokalene i Stockholm beholdes for den svenske virksomheten.

Rekordår

2012 ble nok et rekord år for både maskinsalg og omsetning. Starten i nye lokaler har også blitt meget bra. Per Olav Fredheim fremhever Keestrack nummer ni til Feiring bruk, komplett finknuserverk, pluss Stacker til Rygge Pukkverk og Combo til Norsk pukkservice.

Forsiden nå