Gir opp Rototilt

Gir opp Rototilt

Maskin og Konsult har i 20 år vært forhandler av Indexator Rototilt, men nå er det slutt.

Selskapet avslutter salg, support og service av Rototilt. Årsaken er at den svenske produsenten for et par år siden åpnet for salg direkte til gravemaskinimportører.

- Erfaringen med denne løsningen er for vår del at vi sitter igjen med mengder av supportarbeid som ikke står i forhold til salget. Det tærer på entusiasmen, skriver daglig leder Hege Å. Andresen og styreformann Erling Ånesland i en pressemelding.

Maskin og Konslult lover å ta vare på Rototilt-kundene på en forsvarlig måte i nødvendig tid framover. Support og service på Indexator Rototilt får man heretter primært fra den leverandøren hvor en har kjøp produktet.

Tidligere serviceleder i Maskin og Konsult, Bjørn Skribeland, er ansatt hos Indexator for support og kursing av norske forhandlere. Maskin og Konsult vil fortsette salg av reservedeler

- Vi ønsker å takke alle våre Rototilt-kunder for godt samarbeide gjennom alle disse årene og håper at de vil fortsette å kontakte oss for reservedeler til Indexator Rototilt og for de andre produktene som vi fortsetter med, heter det i pressemeldingen.

Maskin og Konsult ønsker nå å flytte fokus til de øvrige produktene de tilbyr, hovedsakelig innen riving og demolering.

- Vår kreativitet må brukes på de andre produktene, og noen nye produkter; som gir mulighet for «avkastning til å leve med».

 

Forsiden nå