En symbolsk gravejobb markerte i dag starten på byggingen av det nye anlegget til Pon Equipment og Pon Power på Berger i Skedsmo, Akershus.

Pon bygger stort i Skedsmo

Pon Equipment og Pon Power valgte Berger i Akershus for sitt nye hovedkontor. Anlegget, som bygges av Rimfeldt Eiendom, planlegges ferdigstilt i slutten av 2015.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

I disse dager har Pon Equipment og Pon Power signert en avtale med Rimfeldt Eiendom på nybygg på Berger. Anlegget på 72.000 m 3 vil bestå av ca. 20.000 m3 gulvareal fordelt på kontorarealer, salgsarealer, verksted- og serviceanlegg.

Markedsdirektør Espen Paulseth (t.v.) og kommersiell direktør Erik Sollerud i Pon Equipment AS har plantet flagget der det nye hovedkontoret til Pon skal ligge i Norge.

Ferdigstillingen er planlagt mot slutten av 2015, og byggestart skjer allerede på vårparten i 2014.

- Siden 2003 har vi firedoblet omsetningen. Selv om suksessen ikke ligger i bygningsmasse, men alle våre hardtarbeidende medarbeidere som vi er så stolte av, kreves det likevel større plass til verksted, lagerplass og nye, bedre kontorfasiliteter, sier kommersiell direktør i Pon Equipment, Erik Sollerud.

Pon Equipment bygger sammen med Pon Power, som også er den nærmeste naboen i Brobekkveien i dag.

- Så vidt vi vet blir dette det største og mest moderne anlegget av sitt slag innen bransjen, sier markedsdirektør Espen Paulseth.

Pon Power leverer Cat- og MAK-motorer til blant annet offshorebransjen, skipsfart og strømforsyningsbransjen.

- Nå gleder vi oss veldig til å stikke spaden i jorden, fortsetter Paulseth, som tok med en liten graver til Berger for å markere signering av avtalen.

Det er ikke bare anlegget på Vollebekk Pon Equipment har vokst ut av de siste årene. Østfold har fått en helt ny avdeling på Rygge, mens Rudshøgda også er under ekspansjon.

- Å være importør for Caterpillar er noe helt spesielt. Mange mennesker kjenner til og er glade i merket. Likevel er det jobben vi alle gjør i Pon Equipment som gir det store utslaget i forhold til etterspørselen. Med det nye anlegget

på Berger skal vi tiltrekke oss både flere kunder og flere ansatte, avslutter Sollerud.

Powered by Labrador CMS