MAN jubilerer på TransportMessa

MAN feirer 100-årsjubileum som bilprodusent i år, og dette markerte selskapet også tydelig på TransportMessa på Hellerudsletta med start 18. juni. Den formelle bursdagen er 21. juni.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Både på egen stand og foran inngangen til messehallene hadde MAN Truck & Bus Norge AS plassert eksemplarer av jubileumsbilen som er lett gjenkjennelig på et jubileumsbanner på førerhussidene med teksten «100 Years MAN Truck and Bus» og et bilde av den aller første MAN-lastebilen som ble produsert i samarbeid med sveitsiske Saurer.

Jubileumsbilene er TGX med stort førerhus, den store og kraftige D38-motoren og ellers omtrent «alt» av utstyr. Det vil uten tvil være stas både å eie og kjøre en slik bil.

Mer jubileum

MANs tungtrekker med D38-motor på 640 hk, godkjent for totalvekter på opptil 250 tonn.

Jubileumsbilen til Terje Tandberg Transport AS som har fylt 50 år og som har kjørt MAN i alle, hadde en sentral plassering på standen.

LES OGSÅ:

Jubileumslogoen som forteller at MAN har produsert lastebiler (og busser) i 100 år.

Tungtrekker-lansering

MAN hadde også en Norges-lansering på Hellerudsletta. Den norske importøren hadde aller nådigst fått låne opp et eksemplar av MANs nye tungtrekker som er utstyrt med en egen variant av D38-motoren på hele 640 hk. Dette er den kraftigste MAN som kan leveres i dag, og bilen er godkjent for vogntogvekter på opptil 250 tonn.

 

Powered by Labrador CMS