Her står de fire først ankomne Muldy-perlene. Tre av dem er solgt usett.
Her står de fire først ankomne Muldy-perlene. Tre av dem er solgt usett.

Muldy-agenturet til "Samuel"

Den som fikk agenturet på den nye mini dumperhengeren, Muldy 3500, var firmaet Samuel Miniprosjekt AS, eller kanskje rettere sagt mannen bak, Erik M. Samuelsen. Bak avgjørelsen ligger en trivelig historie om tysk Fingerspitzgefühl, delvis overført på det personpsykologiske planet.

I sin vide kontaktkrets heter han bare Samuel. Det retter vi oss etter, vi kan nå regnes som innenfor den kretsen.

"Samuel" har lang erfaring med maskiner og utstyr som ansatt i Høyer Ellefsen og 16 år som reisende mekaniker for Atlas Copco. Han begynte tidlig, så han har lang erfaring med anleggsmaskinarbeid, særlig på steder med trange forhold. Det er i dag hans spesialitet.

Godt øye for løsninger

Når Samuel besøker Bauma, er han på utkikk etter gode løsninger som ikke behøver å bli oppfunnet på nytt i Norge.

Da han under sitt besøk på Bauma 2010 i april skummet gjennom siste hallen, oppdaget han den lille perlen, Muldy 3500.

I noen situasjoner kan enhver ha et eller annet handicap, så litt flaks kommer godt med. - Jeg er jo ikke særlig skarpskodd i tysk, så jeg plukket med meg en brosjyre og kontaktet Weber på e-mail, sier Samuel. Hjelp har jeg fått av kona, "kontorsjefen", og en god, tysktalende kontakt i maskinfirmaet som solgte meg min første gravemaskin.

Det endte meget kort sagt med at Weber-gutta kom til besøk til Norge, hørte på hva Erik M. Samuelsen hadde å si, hørte hva han kunne og forsto hva han drev med. Den historien fremført av en godt forberedt "Samuel" med sin entusiasme og utstråling, måtte bare ende godt.

Ekspert-produsent

"Weber" er vår forkortelse av Weber Stahl-Anarbeitungs-Service GmbH. Firmaet er leverandør av ferdige stålkomponenter til "betydelige" produsenter som Liebherr, Goldhofer, Kässbohrer, Putzmeister og mange flere.

Weber Stahl er med andre ord vant til å levere topp kvalitet og topp finish. Det kan man se ved først blikk når man tar Muldy 3500 i øyesyn. Den som ser, og hører Samuels forklaringer, vil sannsynligvis til slutt si "jeg skal ha en slik en". Tre er forøvrig solgt usett.

Forsiden nå