Direktør for A-K anleggsmaskiner, Henrik Schiller, foran et utvalg av de om lag 30 New Holland-maskinene som ble vist på utstillingen.

New Holland-invasjon på Gardermoen

Anleggsdivisjonen til A-K maskiner AS invaderte Gardermoen Motorpark på Romerike helgen 14. til 16. juni. Et 30-talls New Holland-gravere og hjullastere fra 1,8-30 tonn skinte knallgult i sola på A-Ks første "Yellow Days".

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

10 av New Holland-maskinene var demo-maskiner som var plassert i et grustak kloss ved maskinutstillingen hvor det var rikelig anledning til å prøvekjøre maskinene. Lørdag (15. juni) var det mange som prøvde seg bak spakene.

Utstyrsleverandører var også på plass. Bertel O. Steen AS (eier A-K maskiner AS) viste Actros dumperbiler og et utvalg av varebiler fra Mercedes-Benz og Peugeot.

- Det er vår første "Yellow Days", og de skal bli en årlig "happening", sier direktør for A-K anleggsmaskiner, Henrik Schiller, som opplyser at A-K har solgt ca. 80 NH-anleggsmaskiner siden ifjor høst.

Lørdag arrangerte også A-K maskiner sin "Mart'n" på hovedanlegget på Kløfta med utstilling av landbruksmaskiner/utstyr, auksjon og helikoptertaxi for å nevne noe. Det var den 4. "A-K Mart'n".

Det var god aktivitet på demo-området lørdag.
Salgssjef Ivar Gotaas, Bertel O. Steen Romerike AS (Jessheim) med et knippe av de utstilte varebilene.
Adm. direktør Gunnar Thorud, A-K maskiner AS, pendlet mellom "A-K Mart'n" og "Yellow Days".
Powered by Labrador CMS