Tom Erik Spartveit (t.v.) er daglig leder i Nor Slep AS mens far Per Åge er arbeidende styreformann.
Tom Erik Spartveit (t.v.) er daglig leder i Nor Slep AS mens far Per Åge er arbeidende styreformann.

Nor Slep er 30 år

En av Norges største påbyggleverandører, Nor Slep AS i Sandefjord, fyller 30 år i år.

1983 ble firmaet etablert av Per Åge Spartveit. Han er fortsatt arbeidende styreformann, mens sønnen Tom Erik er daglig leder. I løpet av 30 år har selskapet utviklet seg til å bli en av Norges ledende hengerleverandører.

Nor Slep har i alle år vært toneangivende når det gjelder produktutvikling og ikke minst introduksjon av nye produkter, som for eksempel halfpipe-dumper i 1996 (Gulli), Walking Floor i 1992, kjerre med styrbar aksel i 1991 og Megadrive i 2009. I fjor innførte selskapet konseptet Nor Slep FirstService. Dette innebærer økt tilgjengelighet til ettermarkedstjenester for kundene. I jubileumsåret 2013 vil Nor Slep introdusere ytterligere nyheter.

Over 200 tilhengere

Nor Slep AS registrerte 201 hengere over 20 tonn på det norske markedet i 2012. Dette fordeler seg på merkene Nor Slep, Damm, Langendorf, Fliegl og Trio-Lift (er nå omdøpt til bare Trio). I tillegg ble det levert et betydelig antall påbygg på bil, hovedsakelig Gullkant-dumper og trekkvogner med hydraulikk.

I tillegg ble det levert endel hengere av typen krokkjerre og slepvogner samt tippsemitrailer med halfpipe-dumper til det svenske markedet via egen agent i Göteborg.

Den høye aktiviteten ser ut til å fortsette også i 2013.

LES OGSÅ:

Dumper-semitrailer fra Nor Slep AS.
Dumper-semitrailer fra Nor Slep AS.

Forsiden nå