Indexators nye Advance-serie rotortilter lanseres på Bauma.
Indexators nye Advance-serie rotortilter lanseres på Bauma.

Ny rotortilt med en rekke nyvinninger

Svenske Indexator lanserer på Bauma en helt ny rotortiltserie for gravemaskiner. Nye Indexator Rototilt Advance Line har en rekke nye tekniske nyvinninger ifølge produsenten.

- Jeg tør påstå at dette er et av de største tekniske sprangene som rotortiltmarkedet har sett på mange år, sier Per Väppling, markeds- og salgssjef hos Indexator Rototilt Systems.  

Sikkerhetslås

Den nye Advance-serien byr på en unik sikkerhetslås, et helt nytt styresystem, en ny hydraulikkløsning og "høyflødesvivel" som gir denne serien en særstilling på markedet, ifølge Indexator.

Sikkerhetslåsen SecureLock er en kombiløsning med hydraulikk, mekanikk og elektronikk som sikrer at redskapet blir låst. Flere indikatorer vil varsle føreren umiddelbart dersom redskapet ikke skulle være riktig festet.

Styresystem

Nye ICS (Indexator Control System) er neste generasjon styresystem som med posisjonsgivere, autokalibrering og display i førerhuset skal gi helt nye muligheter til å styre redskapene, og til å integrere systemet med andre typer måle- og posisjoneringssystemer som finnes på markedet, heter det i pressemeldingen.

Servicevennlig

En ny hydraulikkløsning med 200 l/min. skal gi maskinføreren muligheter til å bruke flere typer hydrauliske verktøy som feievals, vibrator, sorterings- og multiklyper. Den nye konstruksjonen minimerer slangetrekkingen og er dessuten mer servicevennlig. Ventilpakken er enda bedre beskyttet mot skitt og støt med en lakkert, robust beskyttelsesplate.

LES OGSÅ:          

En ny type "høyflødesvivel" skal gi enda større fleksibilitet for kunden til å kjøre kapasiteskrevende hydraulikkredskaper.

Indexator lanserer også fire nye klyper for gravemaskiner mellom 10-24 tonn; to av dem såkalte multiklyper og to sorteringssklyper.

Forsiden nå