Beholderen på SV 8000 rommer 8000 liter, og gjør at man kan kjøre inntil 24 km per fylling. Strøvognen har en vekt på 1700 kg.
Beholderen på SV 8000 rommer 8000 liter, og gjør at man kan kjøre inntil 24 km per fylling. Strøvognen har en vekt på 1700 kg.

Ny strøvogn fra Tokvam

Den kan strø opp til 24 km per fylling, ved strømengde på 200 g per m 2, lover produsent Tokvam AS.

Tokvams nye strøvogn er et resultat av kundenes ønsker og behov.

- SV 8000 er designet for de som har få muligheter til påfylling av strømasse underveis, forteller daglig leder, Finn Kristian Tokvam.

Strøvognen er bygget på samme strø prinsipp som Tokvams SMA-modeller, noe som gjør dette til et velprøvd løsning. Nyvinningen er at produktet er bygget som en etterhengende vogn, noe som kan gjøre den attraktiv for mange vedlikeholdsentrepenører.

- Den romslige beholderen på 8000 liter passer for en rekke strømasser, inkludert singel og salt, forklarer Tokvam, som allerede har fått inn en mengde bestillinger på det nye produktet.

2,5 meter bredde

På innsiden av SV 8000 finner vi en roterende vals, og ønsket mengde strømasse justeres av hastigheten på den roterende valsen. Vognen har både akslinger og hjul i lastebil-standard. I tillegg har den LED-lys og bremser som standard.

- SV 8000 har mulighet for tømming ved hjelp av den mekaniske hurtigtømmingen som også kan leveres hydraulisk , og har en arbeidsbredde på 2,5 meter, sier Finn Kristian.

Mye ekstrautstyr

- Siden Tokvam ble etablert i 1958, sammen med våre kunder, har vi vært brennende opptatt av å løse utfordringene med snø og is. Dette gjør at den nye strøvognen er bygget med en god porsjon kunnskap og erfaring, sier lederen.

Den nye strøvognen kommer i to varianter, en på 8000 liter og en på 5000 liter. Strøvognen har også mulighet for en lang rekke ekstrautstyr, som blant annet fjernstyring av strømengde, hurtigpressening, hydraulisk betjening av hurtigpresenning, hydraulisk hurtigtømming og kulekopling.

Forsiden nå