Grete Aspelund overtar etter Tron Kjølhamar.
Grete Aspelund overtar etter Tron Kjølhamar.

Ny toppsjef i Sweco Norge

Grete Aspelund er utnevnt som ny adm. direktør for Sweco Norge AS og overtar etter Tron Kjølhamar.

Aspelund kommer fra stillingen som konsernsjef for Nemko AS.

- Grete Aspelund kan vise til solide resultater og har erfaring med å lede selskaper gjennom skiftende markedsforhold. Med Grete har Sweco Norge en sterk leder som kan utvikle selskapet i et stadig mer internasjonalisert marked, sier konsernsjef Tomas Carlsson i Sweco.

Grete Aspelund tiltrer som adm. direktør 1. januar 2016. Aspelund har bred næringslivserfaring på høyt nivå, og har foruten lederstillinger i Nemko, vært adm. direktør for Rambøll Management. Hun har lang erfaring innenfor organisasjons- og lederutvikling fra både privat og offentlig sektor.

- Jeg gleder meg til å bidra til videreutviklingen av Sweco i det norske markedet. Selskapet har svært kompetente ansatte og en ledende posisjon i Norge, samtidig som det er del av Europas største rådgivermiljø. I Norge står vi overfor store oppgaver når det gjelder å forme samfunnet i takt med den raske urbaniseringstrenden, og her spiller Sweco en viktig rolle. Jeg ser frem til denne muligheten med stor entusiasme, sier påtroppende adm. direktør i Sweco Norge, Grete Aspelund.

Sweco er et internasjonalt selskap som tilbyr tverrfaglige rådgivertjenester innen teknikk, miljø og arkitektur.

Forsiden nå