- Prispress og internasjonal konkurranse blir den tøffeste utfordringen, sier Roy Jakobsen.
- Prispress og internasjonal konkurranse blir den tøffeste utfordringen, sier Roy Jakobsen.

Ny toppsjef i Toten

 Roy Jakobsen (54) er ansatt som toppsjef i Toten Transport AS.

På spørsmål fra AT.no om hva som blir den største utfordringen, svarer Jakobsen:

Tøff konkurranse

- Prispress som bare snører seg til i en internasjonal tøff konkurranse. Videre blir det hard jobbing med å opprettholde strukturen i selskapet, gjennom nærkontakt og tett samarbeid med bileiere, sjåfører og ansatte.

Den nye adm. direktøren i et av landets største transportselskaper er født og oppvokst på Raufoss. Han kommer fra stillingen som visekonsernsjef i selskapet, men ble konstituert til å lede bedriften etter at Terje Bulling fratrådte som konsernsjef etter uenighet med styret tidligere i år.

Bred erfaring

Jakobsen har hatt flere ledende posisjoner i ulike selskaper i Raufoss industripark. Han har jobbet med logistikk, innkjøp og ledelse i store deler av sin yrkeskarriere.

Jakobsen er ydmyk i forhold til resultatene og utviklingen Toten Transport kan vise til gjennom 40 år.

- Selskapets kompetanse og erfaring vil være basis for videre utvikling, sier han.

Til Trondheim

Som et ledd i å styrke vårt rutenett i Norge har Toten Transport nå etablert daglige ruter fra Toten til Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim. Selskapet har terminaler på Raufoss, Brumunddal, Stokke, Oslo og Bergen. I nær framtid etablerer Toten Transport også avdeling i Trondheim. Toten-konsernet har en årsomsetning på ca. 800 millioner kroner og 75 ansatte.

For mange fotballinteresserte er det også verdt å nevne Roy Jakobsens betydning for Raufoss Fotball. Jakobsen var en dyktig og habil spiller i mange sesonger.

Forsiden nå