Rekordmesse med 10.489 besøkende

Rekordmesse med 10.489 besøkende

De besøkende så biler og utstyr hos 190 utstillere på Transportmessa 2013. Fredagen kjørte 170 lastebiler i konvoi fra Oslo til Gardermoen.

TransportMagasinets tredje transportmesse på Gardermoen ble den største så langt. Den tidligere publikumsrekorden på 9300 (2012) gikk dermed opp i røyk.

De «riktige besøkende»

- Jeg er blitt nedringt av fornøyde utstillere som har hatt meget viktige dager på messa vår. Det viktigste er ikke at det var nesten 10.500 besøkende, men hvem de besøkende var. De som fyller de tallene er et godt verktøy for de som tilbyr sine produkter og tjenester til bransjen. De mange tilbakemeldingene jeg har fått går på at det har vært mindre barnefamilier som bare har vært på en tur hit av ren nysgjerrighet, men desto flere besøkende som faktisk er på leting etter nettopp det verktøyet de trenger i jobben sin eller i bedriften. Det er jo ikke slik at en som vanligvis kjøper en lastebil fra Scania, kjøper en Volvo i stedet fordi han ser en på messa. Det er ikke slik det fungerer. Derimot er de der for å se etter alt det andre de trenger for å utføre jobben sin mest mulig effektivt. Vi kan trygt si at Transportmessa på Gardermoen er den markedsplassene vi har hevdet den er hele tiden, forteller en meget fornøyd «messegeneral» Bjørn Magnussen.

Messe så langt øyet kan se på Transportmessa 2013 på Gardermoen.
Messe så langt øyet kan se på Transportmessa 2013 på Gardermoen.

Magnussen er allerede i gang med planlegging av neste års messe på Gardermoen som vil gå av stabelen 4. til 6. september.

Stor konvoi

Arrangøren ble også overveldet over fredagens spontane konvoi fra Bekkelagskaia i Oslo og opp til trailerparkeringen på messa. 170 biler deltok i konvoien som fikk en usedvanlig god service fra Oslo-politiet som stilte med motorsykkeleskorte.

- Vi hadde folk på plass i trailerparkeringen for å hjelpe til å parkere de som ankom. Skal si de fikk litt å henge fingrene i... Det sto nemlig ca. 90 lastebiler og vogntog der fra før. Til sammen 260 tunge kjøretøy krever sitt, men alle fikk til slutt plass i trailerparkeringen, sier Magnussen. 

 

Forsiden nå