ETABLERTE NY MESSE: Ingvar Ludvigsen fikk innspill fra bransjen om at Sørlandet trengte en anleggsmesse. Fredag ble den åpnet. Arrangementet avsluttes med Plumbo-konsert på lørdag.

Sørlandets anleggsmesse tilbake

KRISTIANSAND (AT.no) Starten på Anleggsmessa i Sørlandets Travpark 6.-7. juni begynte da Ingvar Ludvigsen fikk en telefon fra bransjen om at man måtte få til en anleggsutstilling i landsdelen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Kristiansand har vært sulteforet, og det er 11 år siden vi sist hadde anleggsmesse her, sier Ludvigsen til AT.no på åpningsdagen.

Fredag åpnet han stolt Anleggsmessa på Sørlandets Travpark. Arrangementet varer hele fredag og lørdag, og solen skinner på alle de blanke maskinene som stilles ut. Svært mange av de toneangivende maskinleverandørene i Norge er på plass med stand på Anleggsmessa.

Ludvigsen fikk et innspill og en liste over lokale firmaer som kunne være interessert i å stille ut. Gjennom travparken hadde han fra før en organisasjon som kunne ta seg av arrangementer utenom travløp. Blant annet leverer kjøkkenet årlig 25 tonn mat til dyreparken like ved.

I tillegg har Ludvigsen jobbet med endel andre firmaer som kunne bli med på utstillingen med stander.

- Blant utstillerne finnes også leverandører av biler og utstyr, og spesielt vil demo på lørdag med biler som hopper 20 meter, og har toppfart på 200 km/h, bli en publikumstreffer, tror Ludvigsen.

30 av publikummere blir trukket ut for å prøve racingbilene, og arrangementet avrundes lørdag kveld med konsert med Plumbo. Ludvigsen venter innrykk av flere tusen lokale på fredag og lørdag, med hovedvekt på lørdagen.

Powered by Labrador CMS