Nasta og Trangvik Maskin feiret kjøpet av den nye gravemaskinen i regnværet i Granåsen. Fra venstre: Eier Reidar Brennmoen, salgskonsulent i Nasta Kim Jørgen Moe, eier i Trangvik Maskin Arne Gjelten, maskinfører Jon Jarle Sæter, maskinfører Jon Axel Wardener og maskinfører Bård Østvang.

Overrasket ansatte med ny Hitachi

GRANÅSEN (AT.NO): Sjefene i Trangvik Maskin hadde en overraskelse på lur da de ansatte kom til Mefa i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

 

Mefa 2014 åpnet i Granåsen utenfor Trondheim fredag morgen, og allerede tidlig på formiddagen ble det grunn til å feire for de ansatte i Tolga-bedriften Trangvik Maskin.

Maskinen sto klar

På Hitachi-importør Nastas stand i Granåsen sto nemlig en 15 tonns gravemaskin klar med Trangvik Maskins logo påklistret. Maskinen er en beltegraver av typen ZX135US-5.

- Vi ville overraske de ansatte med en ny maskin på messa, sier eier Arne Gjelten. Han startet Trangvik Maskin sammen med Reidar Brennmoen i 1997, og de to driver og eier firmaet fortsatt.

Maskinfører Jon Jarle Sæter skal kjøre den nye maskinen.

- Jeg hadde på følelsen at det ble ne ny maskin på meg snart, for det har vært snakk om maskinkjøp, sier Sæter til AT.no, mens han og de andre ansatte koser seg med champagne på Nastas stand i Granåsen.

Feiret i regnværet

Champagnen ble kanskje litt utvannet, for trøndelagsregnet strømmet ned under feiringen, men stemningen var likevel strålende blant Trangvik-gjengen.

For Trangvik Maskin er det blitt en tradisjon å overraske med maskiner på messer. På Vei og Anlegg i 2012 ble de ansatte også overrasket med en hjullaster på messa, også den gang fra Nasta.

Den nye 15-tonneren sto klar da Trangvik Maskins ansatte kom til Mefa.

- Vi holder oss til Nasta, sier Arne Gjelten. Trangvik Maskin har fem Hitachi-gravere.

Avtalen om kjøpet av 15-tonneren ble inngått allerede i desember med Nasta-selger Kim Jørgen Moe.

- Arne ønsket å få levert den på messa som en overraskelse. Dette er jordnære og ryddige folk det ikke er noe trøbbel med, sier Moe.

 

 

Powered by Labrador CMS