KLAR FOR UTKJØRING: I løpet av tre ukers fellesferie har Stangeland klargjort 900 tonn nye maskiner og biler som i løpet av uken skal ut på anleggene. Foto: Stangeland

Stangelands gedigne ferieklargjøring

I løpet av uken kjører Stangeland Maskin AS ut 33 nye maskiner og anleggsbiler som skal settes i drift på entreprenørens forskjellige anlegg i regionen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Sola-entreprenøren i Rogaland har hatt fullt trøkk på verksted og lakkeringshall for å klargjøre hele 33 nye enheter som i løpet av uka kjøres ut i drift. Det nye utstyret skal erstatte brukte maskiner og biler som allerede er solgt på bruktmarkedet.

900 tonn maskiner

- Vi investerer årlig for mellom 120 og 150 millioner kroner. Utstyret som er klargjort i løpet av 3 uker i fellesferien representerer en verdi på 70 millioner, sier daglig leder Tommy Stangeland. Det er helt vanvittig, for utstyret utgjør samlet hele 900 tonn, legger han til.

Stangeland er kjent for å ha en av landets mest moderne maskinparker, noe som ifølge Tommy Stangeland er viktig av flere grunner.

(Saken fortsetter under bildet.)

SCANIA: Seks nye Scania 6x6 anleggsbiler er med i nyinvesteringene. Foto: Stangeland

Styrker konkurransefortrinnet

- Maskinene gir en effektiv drift som igjen styrker vårt konkurransefortrinn. Det er mange store, spennende prosjekter i regionen i kommende periode, og moderne kvalitetsutstyr er viktig i forbindelse med rekruttering. Våre ansatte fortjener kun det beste, sier han. Følgelig er det et viktig beslutningskriterium at utstyret har funksjonaliteter som kan optimalisere HMS-gevinster, som f.eks drivstofforbruk og ergonomi.

FORDEL: - Med en moderne maskinpark styrker vi vårt konkurransefortrinn, sier daglig leder Tommy Stangeland. Foto:

Utstyret som er klargjort i fellesferien, er levert av flere leverandører og har følgende sammensetning:

Volvo EW170E (2 stk), Volvo EC380EL (2 stk), Volvo A45G, Volvo trekkvogn - grusbil (5 stk), Cat 320 nexgen (6 stk), Cat 340F long reach, Cat veghøvel 140M3 AWD, Cat vals SC74B, Cat hjullaster 972 (2 stk), Scania 6x6 (3 stk), Giant minilaster (3 stk), Wacker Neuson grøftevals, Kleeman MCO 11 PRO, Kleeman MS 19 Z, Kleeman MS953 EVO og Kleemann MS 21 Z AD.

Powered by Labrador CMS