Kögel-eier Ulrich Humbaur, og styreformann og administrerende direktør i Weichai Tan Xuguang, tar hverandre i hånda etter signeringen.

Tysk-kinesisk samarbeid

Weichai og Kögel skal lage semitrailere sammen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

 Weichai Holding Group Co. Ltd. er en av de største kjøretøyprodusentene i Kina, og skrev under på en samarbeidsavtale med tyske Kögel under IAA-messen i Hannover denne uken.

De to produsentene avtalte et langvarig samarbeid om produksjon av semitrailere, de begge selskaper skal bidra med sine respektive styrker.

Undertegningen av avtalen fant sted torsdag på Kögels stand på IAA, og ble gjort av Tan Xuguang, styreformann og administrerende direktør i Weichai Holding Group og Kögel-eier Ulrich Humbaur.

- I dag er en ny viktig milepæl for Kögel. Samarbeidet med Weichai er en essensiell del av vår globale vekststrategi, sa Humbaur.

- Kögel har et utmerket rykte i Kina gjennom tiår, takket være vår innovative, høykvalitets semitrailere. Vi fortsetter å bygge på dette, og vi har funnet en ideell partner i Wiechai.

- Kina har et enormt marked og har kostnadsfordeler i produksjonen av transportutstyr. Begge selskaper vil bli styrket, sier Tan Xuguang.

Powered by Labrador CMS