Å klatre ut av førerhuset for egen hjelp var for mye forlangt for sjåføren. Men politiet var behjelpelige.
Å klatre ut av førerhuset for egen hjelp var for mye forlangt for sjåføren. Men politiet var behjelpelige.

Stupfull sjåfør måtte hjelpes ut av bilen

Den østeuropeiske sjåføren var så beruset at han måtte hjelpes ut av førerhuset. Men først rakk han å sette eget og andres liv i fare.

Det er ganske utrolig hva enkelte får seg til å gjøre. Når man er så full at man ikke kan stå på beina, så er det siste folk flest gjør å sette seg bak et ratt.

Hva som gikk gjennom hodet på den estiske sjåføren som likevel absolutt skulle kjøre lastebil med skremmende høy promille vites ikke.

LES OGSÅ:

Heldigvis endte ferden i en mindre alvorlig ulykke, da lastebilen kjørte i autovernet syd for den danske byen Sæby i helgen. Da politiet kom til stedet satt sjåføren fortsatt i førerhuset, ute av stand til å komme seg ut ved egen hjelp.

Det endt med at politiet måtte hjelpe ham ut, og nesten bære ham til den ventende politibilen. Politiet målte promillen til sjåføren til 2,49. Vaktsjef ved Nordjyllands politi, Bent Højgaard var forferdet over episoden.

- Han var meget beruset. Han kunne kjørt rett inn i andre bilister med bildrap som følge, så det var helt vanvittig, sier Højgaard til dansk TV 2 Nord.

Den estiske sjåføren endte selvsagt i arresten, der han etter at rusen var sovet av, skulle i avhør. 

Forsiden nå