Tyrefekting og ballett fra Volvo

MÜNCHEN (AT.no): Volvo CE slår til med både imponerende nyheter og imponerende show under Bauma.

Illustrasjon: Trond Johan Stavås

På Volvos demoområde utendørs blir det mye action i løpet av Bauma-uken. Blant annet får vi se tyrefekting og gravemaskinballett. I alle fall om vi skal tro det vi fikk se Volvo øve på dagen før åpningen av Bauma.

Se video øverst. 

Volvos maskiner blir gjort om til et danseensemble på Bauma.

Her var det en sekvens med en lange rekke gravemaskiner i ulike størrelser som beveget seg til musikk fra Beauty and the Beast. Deretter tok korthekkgraveren EWR150E rollen som matador, og fintet ut en lastebil og en dumper med et rødt teppe, med imponerende smidighet.

Volvo har for øvrig med seg 50 ulike maskiner til Bauma, fordelt på en 2293 m2 stand inne og en 5870 m2 stor utestand med et stort demoområde.

Volvo har et elektrisk fokus under årets messe. Blant annet skal de to første hydraulisk-elektriske maskinene bli avduket på Bauma, etterfulgt av en planlagt markedsinnføring og oppskalering i 2020.

På standen finnes også et «Innovation Area» der Automation, Connectivity og Electromobility står i fokus.

Det vil også være en lansering av en hybridmaskin; EC300E Hybrid, og en EC220E som har Volvo Active Control, en automatisk styring av bom- og skuffefunksjonen for en mer effektiv graveprosess.

Forsiden nå